Акціонерне товариство "Гідросила"

     
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
15.04.2011
94.7844000
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Обрання робочих органiв зборiв та затвердження порядку проведення зборiв.
2. Звiт правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк.
3. Звiт Наглядової ради про роботу за 2010 рiк.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї, висновок Ревiзiйної комiсiї по рiчному звiту та балансу за 2010 рiк.
5. Затвердження рiчного звiту, балансу та порядку розподiлу прибутку (покриття збитку) за 2010 рiк, визначення та розподiл планових показникiв прибутку на 2011 рiк.
6. Про змiну найменування акцiонерного товариства та затвердження Нової редакцiї статуту в зв'язку з приведенням статуту у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства" та змiною найменування товариства.
7. Про внесення змiн та доповнень до "Положення про наглядову раду", "Положення про ревiзiйну комiсiю", "Положення про правлiння", в зв'язку з приведенням їх у вiдповiднiсть з нормами Закону України "Про акцiонернi товариства" та змiною найменування товариства.
8. Припинення повноважень та обрання членiв Наглядової ради.
9. Припинення повноважень та обрання членiв Ревiзiйної комiсiї.
10. Про попереднє схвалення значних правочинiв якi будуть вчинятись акцiонерним товариством у ходi поточної дiяльностi протягом 2011 року, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 i бiльше вiдсоткiв вартостi активiв товариства за 2010 рiк.
11. Про переведення випуску простих iменних акцiй документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування (дематерiалiзацiя акцiй).
12. Затвердження депозитарiя i зберiгача та затвердження умов договорiв з ними.
13. Визначення дати припинення ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв товариства, порядку вилучення сертифiкатiв акцiй та дати припинення операцiй з цiнними паперами.
14. Визначення способу повiдомлення акцiонерiв та номiнальних утримувачiв про прийнятi рiшення про дематерiалiзацiю.
15. Затвердження протоколу рiшення про переведення випуску простих iменних акцiй, випущених у документарнiй формi, у бездокументарну форму iснування.
16. Про збiльшення розмiру статутного капiталу на 40 000 000 (сорок мiльйонiв) гривень за рахунок додаткових внескiв шляхом збiльшення кiлькостi простих iменних акцiй на 800 000 000 (вiсiмсот мiльйонiв) штук iснуючої номiнальної вартостi 0,05 гривень (п'ять копiйок) кожна.
16.1. Про закрите (приватне) розмiщення акцiй та затвердження протоколу рiшення про закрите (приватне) розмiщення акцiй.
16.2. Про затвердження перелiку iнших iнвесторiв, серед яких передбачено розмiщення акцiй.
16.3. Про визначення уповноваженого органу емiтента, якому надаються повноваження:
- затвердження результатiв реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй, що пропонуються до розмiщення;
- прийняття рiшення про дострокове закiнчення закритого (приватного) розмiщення акцiй (у разi, якщо запланований обсяг акцiй буде розмiщено достроково);
- затвердження результатiв закритого (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати закритого (приватного) розмiщення акцiй.
16.4. Про визначення уповноважених осiб уповноваженого органу емiтента, яким надаються повноваження:
- здiйснювати персональне повiдомлення всiх акцiонерiв та iнших iнвесторiв, перелiк яких затверджено загальними зборами акцiонерiв товариства, на яких прийнято рiшення про збiльшення статутного капiталу та закрите (приватне) розмiщення акцiй, про прийнятi загальними зборами акцiонерiв товариства рiшення;
- отримувати вiд акцiонерiв письмовi пiдтвердження про вiдмову вiд використання свого переважного права на придбання акцiй, вiдповiдно до яких прийняте рiшення про розмiщення (у разi, якщо це передбачено умовами розмiщення акцiй);
- проводити дiї щодо забезпечення реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй, вiдповiдно до яких прийнято рiшення про розмiщення;
- проводити дiї щодо забезпечення закритого (приватного) розмiщення акцiй.

Прийнятi рiшення:
1. Обрати робочi органи зборiв у складi:
- секретарем зборiв: Корецького В'ячеслава Валерiйовича.
- лiчильну комiсiю в складi: Iванов Олександр Євгенiйович, Iванов Юрiй Олександрович, Кравцова Тетяна Володимирiвна, Сербулова Валентина Михайлiвна, Чабан Олена Борисiвна.
Затвердити запропонований порядок проведення зборiв.
2. Звiт правлiння про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк затвердити.
3. Звiт Наглядової ради про роботу за 2010 рiк затвердити.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї, висновок Ревiзiйної комiсiї по рiчному звiту та балансу за 2010 рiк затвердити.
5.1. Рiчний фiнансовий звiт, баланс, порядок розподiлу прибутку за 2010 рiк затвердити.
5.2. Дивiденди не нараховувати та не виплачувати.
5.3. Не розподiлену частину прибутку направити на поповнення обiгових коштiв та оновлення основних фондiв.
5.4. Затвердити плановi показники прибутку на 2011рiк.
6.1.Змiнити назву вiдкрите акцiонерне товариство <Гiдросила> на публiчне акцiонерне товариство <Гiдросила>.
6.2. Затвердити нову редакцiю статуту ПАТ Гiдросила> в зв'язку з приведенням статуту у вiдповiднiсть з нормами Закону України < Про акцiонернi товариства> та змiною найменування товариства.
6.3. Уповноважити Голову загальних зборiв акцiонерiв вiдкритого акцiонерного товариства <Гiдросила> Возника Леонiда Степановича пiдписати Нову редакцiю Статуту публiчного акцiонерного товариства <Гiдросила>.
7. Внести змiни та доповнення до <Положення про наглядову раду>, <Положення про ревiзiйну комiсiю>, <Положення про правлiння> та затвердити їх у новiй редакцiї, в зв'язку з приведенням їх у вiдповiднiсть з нормами Закону України <Про акцiонернi товариства> та змiною найменування товариства.
8.1. Припинити повноваження наглядової ради у повному складi :
- Штутман Павло Леонiдович;
- Тiтов Юрiй Олександрович;
- Бугреєв Гарiй Васильович;
- Возник Леонiд Степанович;
- ЗАТ <Гiдросила Груп>.
8.2. Обрати наглядову раду в кiлькостi 5 (п'яти) осiб у наступному складi:
- Штутман Павло Леонiдович;
- Тiтов Юрiй Олександрович;
- Бугреєв Гарiй Васильович;
- Возник Леонiд Степанович;
- ЗАТ <Гiдросила Груп>.
9.1. Припинити повноваження ревiзiйної комiсiї у повному складi:
- ТОВ <Маркет-кар'єра>;
- ТОВ <Орiон - М>;
- ЗАТ <Кiровоградська промислова компанiя>
9.2. Обрати ревiзiйну комiсiю в кiлькостi 3 (трьох) осiб у наступному складi:
- ТОВ <Маркет-кар'єра>;
- Злотникова Вiкторiя Iгорiвна;
- ПрАТ <Кiровоградська промислова компанiя>.
10. Рiшення не прийнято.
11. Перевести випуск простих iменних акцiй вiдкритого акцiонерного товариства <Гiдросила> з документарної форми iснування у бездокументарну форму iснування. Затвердити форму iснування простих iменних акцiй вiдкритого акцiонерного товариства <Гiдросила> - бездокументарна.
12. Затвердити та обрати депозитарiєм, який буде обслуговувати випуск акцiй, що дематерiалiзуються - вiдкрите акцiонерне товариство <Нацiональний депозитарiй України>, код ЄДРПОУ 30370711, свiдоцтво про державну реєстрацiю - серiя АОО №020227, номер запису: 1 074 105 0001 010655 видане Шевченкiвською районною у мiстi Києвi державною адмiнiстрацiєю 17.05.1999р., лiцензiя на провадження професiйної дiяльностi на фондовому ринку - депозитарної дiяльностi, а саме депозитарної дiяльностi депозитарiю цiнних паперiв - серiя АВ №189650 видана Державною комiсiєю з цiнних паперiв та фондового ринку, строк дiї лiцензiї з 19.09.2006 р. по 19.09.2016 р., мiсцезнаходження: 01001, м. Київ, вул. Б. Грiнченка, буд. 3., телефони контактної особи: (044)279 10 78, 279 12 78, 377 70 16., контактнi особи: директор операцiйного департаменту Адамовська Марина Олександрiвна та начальник клiєнтського вiддiлу Федорова Олена Едуардiвна. Затвердити умови договору iз депозитарiєм -вiдкрите акцiонерне товариство <Нацiональний депозитарiй України>.
Затвердити та обрати зберiгачем, у якого акцiонерне товариство <Гiдросила> буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй випуску, що дематерiалiзується: товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю <Мiжгалузевий депозитарний центр>, код ЄДРПОУ 35477315, свiдоцтво про державну реєстрацiю: серiя А01 №083067, номер запису14801020000038024, видане Виконавчим комiтетом Харкiвської мiської ради; дата проведення державної реєстрацiї 11.10.2007р., лiцензiя на провадження професiйної дiяльностi на фондовому ринку - депозитарної дiяльностi, а саме депозитарної дiяльностi зберiгача цiнних паперiв серiя АВ № 520276, яка видана ДКЦПФР 02.02.2010р., строк дiї 02.02.10р.-02.02.2015р. мiсцезнаходження: 61145, Харкiвська обл., м. Харкiв, вул. Космiчна, б.26, телефон контактної особи (057)714-01-90, контактна особа Лiтвiнова Вiкторiя Костянтинiвна. Затвердити умови договору iз зберiгачем ТОВ <Мiжгалузевий депозитарний центр>.
13. Визначити дату припинення ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв акцiонерного товариства <Гiдросила> 31 травня 2011 року.
Встановити порядок вилучення сертифiкатiв акцiй: власники сертифiкатiв акцiй надають особисто або надсилають належнi їм сертифiкати акцiй для вилучення на адресу емiтента - 25006, Україна, Кiровоградська область, мiсто Кiровоград, вулиця Братиславська, 5. Вилучення здiйснюється з дати припинення ведення операцiй в реєстрi власникiв iменних цiнних паперiв товариства - з 20 травня 2011 року.
Встановити дату припинення операцiй з цiнними паперами: 20 травня 2011 року.
14. Повiдомити акцiонерiв та номiнальних утримувачiв про прийнятi рiшення про дематерiалiзацiю, персонально, шляхом направлення поштового листа.
15. Затвердити протокол рiшення про переведення випуску простих iменних акцiй акцiонерного товариства <Гiдросила> випущених у документарнiй формi, у бездокументарну форму iснування (додаток №2 до протоколу).
16. Збiльшити розмiр статутного капiталу акцiонерного товариства <Гiдросила> на 40 000 000,00 (сорок мiльйонiв) гривень за рахунок додаткових внескiв шляхом збiльшення кiлькостi простих iменних акцiй на 800 000 000 (вiсiмсот мiльйонiв) штук iснуючої номiнальної вартостi 0,05 гривень (п'ять копiйок) кожна.
Слухали голову зборiв - члена наглядової ради Возник Л.С., який внiс пропозицiю закрите (приватне) розмiщення акцiй акцiонерного товариства <Гiдросила> розпочати 05 вересня 2011 року та закiнчити 29 вересня 2011 року включно серед акцiонерiв товариства. Розмiщення провести на протязi двох етапiв за адресою: 25002, Кiровоградська обл., м Кiровоград, вул. Орджонiкiдзе, 7, кiмн. 416; затвердити протокол рiшення про закрите (приватне) розмiщення акцiй.
16.1 Закрите (приватне) розмiщення акцiй акцiонерного товариства <Гiдросила> розпочати 05 вересня 2011 року та закiнчити 29 вересня 2011 року, виключно серед акцiонерiв товариства. Розмiщення провести на протязi двох етапiв за адресою: 25002, Кiровоградська обл., м Кiровоград, вул. Орджонiкiдзе, 7, кiмн. 416.
Затвердити протокол рiшення про закрите (приватне) розмiщення акцiй (додається).
Слухали голову зборiв - члена наглядової ради Возник Л.С., який внiс пропозицiю iнвесторiв не залучати, розмiщення акцiй провести виключно серед акцiонерiв товариства.
16.2. Iнвесторiв не залучати, розмiщення акцiй провести виключно серед акцiонерiв товариства.
Слухали голову зборiв - члена наглядової ради Возник Л.С., який внiс пропозицiю затвердити уповноважений орган емiтента в особi наглядової ради, якому надати повноваження:
- затвердження результатiв реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй, що пропонуються до розмiщення;
- прийняття рiшення про дострокове закiнчення закритого (приватного) розмiщення акцiй (у разi, якщо запланований обсяг акцiй буде розмiщено достроково);
- затвердження результатiв закритого (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати закритого (приватного) розмiщення акцiй.
16.3. Затвердити уповноважений орган емiтента в особi наглядової ради, якому надати повноваження:
- затвердження результатiв реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй, що пропонуються до розмiщення;
- прийняття рiшення про дострокове закiнчення закритого (приватного) розмiщення акцiй (у разi, якщо запланований обсяг акцiй буде розмiщено достроково);
- затвердження результатiв закритого (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати закритого (приватного) розмiщення акцiй.
Слухали голову зборiв - члена наглядової ради Возник Л.С., який внiс пропозицiю затвердити уповноваженою особою Возника Леонiда Степановича корпоративного секретаря, якому надаються повноваження:
- здiйснювати персональне повiдомлення всiх акцiонерiв та iнших iнвесторiв, перелiк яких затверджено загальними зборами акцiонерiв товариства, на яких прийнято рiшення про збiльшення статутного капiталу та закрите (приватне) розмiщення акцiй, про прийнятi загальними зборами акцiонерiв товариства рiшення;
- отримувати вiд акцiонерiв письмовi пiдтвердження про вiдмову вiд використання свого переважного права на придбання акцiй, вiдповiдно до яких прийняте рiшення про розмiщення (у разi, якщо це передбачено умовами розмiщення акцiй);
- проводити дiї щодо забезпечення реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй, вiдповiдно до яких прийнято рiшення про розмiщення;
- проводити дiї щодо забезпечення закритого (приватного) розмiщення акцiй.
16.4. Затвердити уповноваженою особою Возника Леонiда Степановича корпоративного секретаря, якому надаються повноваження:
- здiйснювати персональне повiдомлення всiх акцiонерiв та iнших iнвесторiв, перелiк яких затверджено загальними зборами акцiонерiв товариства, на яких прийнято рiшення про збiльшення статутного капiталу та закрите (приватне) розмiщення акцiй, про прийнятi загальними зборами акцiонерiв товариства рiшення;
- отримувати вiд акцiонерiв письмовi пiдтвердження про вiдмову вiд використання свого переважного права на придбання акцiй, вiдповiдно до яких прийняте рiшення про розмiщення (у разi, якщо це передбачено умовами розмiщення акцiй);
- проводити дiї щодо забезпечення реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй, вiдповiдно до яких прийнято рiшення про розмiщення;
- проводити дiї щодо забезпечення закритого (приватного) розмiщення акцiй. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
25.11.2011
95.6314000
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Обрання робочих органiв зборiв та затвердження порядку проведення зборiв.
2. Про затвердження змiн до статуту товариства пов'язаних iз збiльшенням розмiру статутного капiталу з урахуванням результатiв розмiщення акцiй, шляхом затвердження статуту Товариства у новiй редакцiї.
3. Про затвердження уповноваженої особи на пiдписання нової редакцiї статуту Товариства.

Прийнятi рiшення:
1. Обрати робочi органи зборiв у складi:
- секретарем зборiв: Корецького В'ячеслава Валерiйовича.
- лiчильну комiсiю в складi: Сербулова Валентина Михайлiвна - голова комiсiї, Родимюк Євген Зiновiйович, Шагiна Альона Володимирiвна - члени лiчильної комiсiї.
1.2. Затвердити запропонований порядок проведення зборiв.
2. Затвердити змiни до статуту товариства пов'язанi iз збiльшенням розмiру статутного капiталу з урахуванням результатiв розмiщення акцiй, виклавши його в новiй редакцiї.
3. Затвердити уповноважену особу на пiдписання нової редакцiї статуту Товариства Юрченка Iвана Афанасiйовича - Голову правлiння - Генерального директора ПАТ <Гiдросила>. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.