Акціонерне товариство "Гідросила"

     
 
Дата розміщення: 23.04.2020

Річний звіт за 2019 рік

Звіт керівництва (звіт про управління): інформація про проведені загальні збори акціонерів (учасників)

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 17.04.2019
Кворум зборів** 99.26
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. 17 квiтня 2019 року були проведенi рiчнi загальнi збори акцiонерiв. Кворум Загальних зборiв склав 99,26 %. Питання, що розглядалися на Загальних зборах, та прийнятi з них рiшення: 1.Обраннячленiвлiчильноїкомiсiї та припинення їх повноважень. Прийняте рiшення:Обрати лiчильну комiсiю у складi: Сербулова В. М. - голова лiчильної комiсiї; Щамбура I. I., Осипова К. О. - члени лiчильної комiсiї. Припинити повноваження лiчильної комiсiї рiчних загальних зборiв Товариства пiсля виконання покладених на неї обов'язкiв у повному обсязi. 2.Затвердження порядку проведення чергових загальних зборiв акцiонерiв; Прийняте рiшення:Затвердити наступний порядок проведення зборiв: розгляд, обговорення та голосування по питаннях проводити у послiдовностi, що передбачена порядком денним, фiксування розгляду питань технiчними засобами не здiйснювати; доповiдi до 20 хвилин; виступи до 5 хвилин; голосування з усiх питань порядку денного бюлетенями; принцип голосування - одна голосуюча акцiя один голос, крiм проведення кумулятивного голосування; довiдки, оголошення - пiсля закiнчення зборiв. 3.Звiт правлiння про результати фiнансово - господарської дiяльностi товариства за 2018 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту правлiння. Прийняте рiшення: Затвердити звiт правлiння АТ "Гiдросила" про результати фiнансово - господарської дiяльностi товариства за 2018 рiк. 4.Звiт Наглядової ради про дiяльнiсть за 2018 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту наглядової ради. Прийняте рiшення: Затвердити звiт Наглядової ради АТ "Гiдросила" за 2018 рiк. 5. Звiт ревiзiйної комiсiї та висновок ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2018 рiк, прийняття рiшення за наслiдками розглядузвiту та затвердження висновку ревiзiйної комiсiї. Прийняте рiшення:Затвердити звiт ревiзiйної комiсiї та висновок ревiзiйної комiсiї про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2018 рiк. 6. Затвердження рiчного звiту акцiонерного товариства та порядку розподiлу прибутку (покриття збитку) за 2018 рiк, визначення та розподiл планових показникiв прибутку на 2019 рiк. Прийняте рiшення:Рiчний фiнансовий звiт товариства за 2018 рiк затвердити. Нерозподiлену частину прибутку, отриманого за результатами фiнансово-господарської дiяльностi АТ "Гiдросила" у 2018 роцi, направити на поповнення обiгових коштiв та оновлення основних фондiв. Затвердити плановi показники прибутку на 2019 рiк.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 25.07.2019
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. 25 липня 2019 року були проведенi позачерговi загальнi збори акцiонерiв. Кворум Загальних зборiв склав 100 %. 1. Обрання членiв лiчильної комiсiї та припинення їх повноважень. Прийняте рiшення:Обрати лiчильну комiсiю у складi: Сербулова В. М. - голова лiчильної комiсiї; Щамбура I. I., Осипова К. О. - члени лiчильної комiсiї. Припинити повноваження лiчильної комiсiї рiчних загальних зборiв Товариства пiсля виконання покладених на неї обов'язкiв у повному обсязi. 2. Затвердження порядку проведення позачергових загальних зборiв акцiонерiв АТ "Гiдросила". Прийняте рiшення: Затвердити наступний порядок проведення зборiв: розгляд, обговорення та голосування по питання проводити у послiдовностi, що передбачена порядком денним, фiксування розгляду питань технiчними засобами не здiйснювати; доповiдi до 20 хвилин; виступи до 5 хвилин; голосування з усiх питань порядку денного бюлетенями; принцип голосування - одна голосуюча акцiя один голос, крiм проведення кумулятивного голосування; довiдки, оголошення - пiсля закiнчення зборiв. 3. Припинення повноважень членiв Ревiзiйної комiсiї АТ "Гiдросила". Прийняте рiшення:Припинити повноваження членiв ревiзiйної комiсiї публiчного акцiонерного товариства "Гiдросила"у складi: 1. Ковтун Роман Володимирович - фiзична особа 2. Злотнiкова Вiкторiя Iгорiвна - фiзична особа 3. ПрАТ "Кiровоградська промислова компанiя" - юридична особа. 4. Обрання членiв Ревiзiйної комiсiї АТ "Гiдросила". Прийняте рiшення:рiшення не прийняте. 5. Про внесення змiн та доповнень до Статуту АТ "Гiдросила" пов'язаних з визначення видiв дiяльностi та викладення його в новiй редакцiї. Прийняте рiшення:Затвердити змiни та доповнення до Статуту АТ "Гiдросила" пов'язаних з визначенням видiв дiяльностi та затвердити нову редакцiю Статуту. 6. Про надання повноважень на пiдписання нової редакцiї Статуту товариства та здiйсненнi усiх необхiдних дiй, пов'язаних з державною реєстрацiєю нової редакцiї Статуту та з внесенням змiн до вiдомостей про Товариство, що мiстяться в єдиному державному реєстрi юридичних осiб, фiзичних осiб-пiдприємцiв та громадських формувань. Прийняте рiшення:Уповноважити Голову правлiння - Генерального директора Засiнця Євгенiя Григоровича пiдписати нову редакцiю Статуту Товариства та особисто або через представника за довiренiстю здiйснити усi необхiднi дiї, пов'язанi з державною реєстрацiєю нової редакцiї Статуту з внесенням змiн до вiдомостей про Товариство, що мiстяться в єдиному державному реєстрi юридичних осiб, фiзичних осiб - пiдприємцiв та громадських формувань.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Інформація щодо загальних зборів акціонерів (учасників)

Який орган здійснював реєстрацію акціонерів для участі в загальних зборах акціонерів останнього разу?

Так* Ні*
Реєстраційна комісія, призначена особою, що скликала загальні збори X  
Акціонери   X
Депозитарна установа   X
Інше (зазначити):   ні

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

Який орган здійснював контроль за станом реєстрації акціонерів або їх представників для участі в останніх загальних зборах (за наявності контролю)?

Так* Ні*
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку   X
Акціонери, які володіють у сукупності більше ніж 10 відсотків   X

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

У який спосіб відбувалось голосування з питань порядку денного на загальних зборах останнього разу?

Так* Ні*
Підняттям карток   X
Бюлетенями (таємне голосування) X  
Підняттям рук   X
Інше (зазначити):   ні

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

Які були основні причини скликання останніх позачергових зборів?

Так* Ні*
Реорганізація   X
Додатковий випуск акцій   X
Унесення змін до статуту X  
Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу товариства;   X
Прийняття рішення про зменшення статутного капіталу товариства   X
Обрання або припинення повноважень голови та членів наглядової ради   X
Обрання або припинення повноважень членів виконавчого органу   X
Обрання або припинення повноважень членів ревізійної комісії (ревізора)   X
Делегування додаткових повноважень наглядовій раді   X
Інше (зазначити): Припинення повноважень ревізійної комісії так

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

У разі скликання позачергових загальних зборів зазначаються їх ініціатори

Так* Ні*
Наглядова рада X  
Виконавчий орган   X
Ревізійна комісія (ревізор)   X
Акціонери (акціонер), які на день подання вимоги сукупно є власниками 10 і більше відсотків простих акцій товариства Акціонери (акціонер), які на день подання вимоги сукупно були власниками 10і більше відсотків прости акцій товариства позачергові збори не скликали.
Інше (зазначити):

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

У разі скликання, але не проведення чергових загальних зборів зазначається причина їх непроведення Чергові загальні збори скликалися і проводилися.
У разі скликання, але не проведення позачергових загальних зборів зазначається причина їх непроведення Позачергові загальні збори скликалися і проводилися.

Чи проводились у звітному році загальні збори акціонерів у формі заочного голосування? (так/ні)

ні